طرزتهیه درست کردن ژله

  • توسط محدثه شمس
  • آبان ۲۵, ۱۴۰۲
  • ۰

امروزه در فضای مجازی با انواع و اقسام ژله ها مواجه می شوید که به اشکال مختلف درست شده اند. ترفندها و تکنیک های مختلفی برای تهیه ژله وجود دارد. برای اینکه ژله شما به خوبی خودش را بگیرد، باید نکات زیر را رعایت کنید:

از آب سرد برای تهیه ژله استفاده کنید. آب گرم باعث می شود که ژلاتین زودتر حل شود و ژله شما سفت نشود.
ژلاتین را به خوبی در آب حل کنید. برای این کار، می توانید از قاشق یا همزن استفاده کنید.
ژله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. ژله را نباید بجوشانید، زیرا باعث می شود که ژلاتین خودش را نگیرد.
بعد از اینکه ژله گرم شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس، آن را در قالب مورد نظر بریزید.
ژله را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

فوت و فن درست کردن ژله

مهارت های لازم برای درست کردن ژله !

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image