برگزاری همایش امنیت غذائی در کمیته امداد ساری

  • توسط سرویس خبر
  • اردیبهشت ۶, ۱۳۹۴
  • ۰

۱۰۰ نفر از مادران و زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد شهرستان ساری با شرکت در این همایش با آسیبهای تغذیه و روشهای تغذیه سالم آشنا شدند.
پرواسی مدیر کمیته امداد شهرستان ساری, رعایت نُرم تغذیه خانواده های تحت حمایت را از دغدغه های این نهاد عنوان کرد و افزود سال گذشته با مساعدت یکی از خیران بیش از۱۶۵ تن مرغ و گوشت قرمز و در آستانه سال نو ۲۶۰ تن سبد غذائی حاوی برنج و مرغ و روغن و آجیل و شکلات در بین مددجویان این نهاد توزیع گردید.
در ادامه لازاری کارشناس تغذیه از بهداشت با تشریح فیزیولوژیک و عکس العمل بدن نسبت به غذاها عادات بد غذائی و نوع تغذیه را در خانواده ها تشریح کرد و افزود تمایل به مصرف روغنها و نمک رو به افزایش بوده و نیازمند تعدیل است و امروزه منشأ بسیاری از بیماریهای شایع همین رویه های بد غذائی است که در تغذیه روزانه ما در جریان می باشد.
این کارشناس تغذیه افزود: باید سازمان متولی امنیت غذایی باشد و نسبت به نوع مواد غذایی، میزان و قیمت آنها همیشه مطلع باشد و بررسی کند که همه مردم از نظر فیزیکی به این غذا دسترسی داشته باشند و درآمدشان به قدری باشد که بتوانند این غذا را بخرند و این سازمان در صورت بروز بحران باید زنگ خطر را به صدا در آورد و اندازه گیری این امنیت را بر عهده بگیرد.
در خاتمه تعداد ۱۰۰ سبد غذائی به ارزش هر کدام ۴۰ هزار تومان در بین شرکت کنندگان توزیع گردید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image