طهمورث قاسم نژاد رئیس جهادو کشاورزی ساری  در جلسه شورای کشاورزی شهرستان اظهار کرد: این شهرستان ۱۳ درصد تولید گوشت سفید و ۱۴ درصد تولید جوجه یکروزه گوشتی استان را به خود اختصاص داده و از این نظر به عنوان قطب تولید گوشت سفید استان است.

وی افزود: با انجام جوجه ریزی به میزان ۱۲ میلیون و ۷۴۶ هزار قطعه در هشت ماهه نخست امسال، بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

قاسم نژاد، اشتغالزایی مستقیم در این بخش را بالغ بر ۱۵۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: شهرستان ساری سهم بالایی در سرمایه گذاری و تولید گوشت مرغ استان بر عهده دارد.

۳۰۰ واحد مرغداری گوشتی مشغول فعالیت هستند که ظرفیت جوجه ریزی بالغ بر چهار میلیون قطعه در هر دوره را دارد.

نقل از ساروی نیوز

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image